Olen syönyt viime aikoina enemmän kuin on tarvinnut ja liikkunut vähemmän kuin normaalisti. Tuloksen huomaan peilistä ja tunnustelemalla mahastani. Pieni masu ja söpöt jenkkakahvat. Puhutaan ylimääräisestä ehkä kahdesta kilosta. Ne kaksi kiloa eivät vain ole menneet minnekään viimeisen puolen vuoden aikana................................... yritetty on.

Joka tapauksessa, ihan sama. Nyt haluan keskittyä ennen kaikkea nimenomaan ruoan laatuun. Eikä niin että 6 päivää viikossa, vaan ihan mielellään koko ajan. Seitsemäntenä päivänä voin herkutella mutta herkuttelenpa sitten vaikkapa paketin taateleita ja rusinoita, en irtokarkkeja ja pullaa.

Koska eilen söin, yllättävää kyllä, enemmän kuin tarpeen, olen tänään syönyt vähemmän, ei ollut edes nälkäkään eikä näinkään paljon olisi tarvinnut syödä:

Aamu: Muutama edam-juustoviipale (töissä, ei ollut oikein muuta kuin juustoa niin söin sitten sitä....)

Välipala: Yksi vehnäleipä voilla ja juustolla (taas töissä, ei ollut tarjolla parempaakaan.... joooo, hyvä aloitus:P)

Lounas: Hiukan tofua tomaattikastikkeella ja pakasteporkkanoita (töissä töissä....)

"Päivällinen": Hullut kouralliset maapähkinöitä ja muita pähkinöitä, monet monet tuoreet aprikoosit, pari luumua, piimää, hiukkasen (sokeritonta) mysliä, reilu pala tummaa suklaata ja hiukan hunajaa ja hiukan juustoraastetta

Huh, mitä snackseilua. Tämmöinen minä olen. En jaksanut tehdä ruokaa. Huomenna sitten!

Ajattelin huomenna tehdä päivälliseks jonkinsorttista kukkakaali-linssihöskettä ja jälkkäriksi muutaman hedelmän. Aamulla syön sitä perus piimä-mysli-pähkinähöskää. Lounaaksi sitten ehkä hiukan mitä töissä on. Illala viihteelle, että ehkä yks siideri tulee vedettyä (en edes pidä alkoholista.... mutta sosiaalinen paine on kova.... yleensä jos jotain pitää juoda niin juon lasin punaviiniä.... klubeissa ne viinit on vaan kalliimpia, köyhälle opiskelijabudjetille...... noh, saa nähdä.).